Αποστολές

& Επιστροφές

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Χρόνος επεξεργασίας αποστολής
Όλες οι παραγγελίες υποβάλλονται σε επεξεργασία εντός 2-4 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες δεν αποστέλλονται ή παραδίδονται τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες.
Αν αντιμετωπίζουμε μεγάλο όγκο παραγγελιών, οι αποστολές ενδέχεται να καθυστερήσουν μερικές ημέρες. Επιτρέψτε επιπλέον ημέρες κατά τη μεταφορά για παράδοση. Εάν θα υπάρξει σημαντική καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου.

 

Τιμές αποστολής και εκτιμήσεις παράδοσης
Τα έξοδα αποστολής για την παραγγελία σας θα υπολογιστούν και θα εμφανιστούν κατά το checkout.

 

  • Για κάθε επιπλέον kg προστίθεται στο κόστος 1.10€ για εντός πόλης & περιφέρειας και 1.9€ για νησιά και χερσαίους προορισμούς αντίστοιχα  

Μπορεί να προκύψουν περιστασιακές καθυστερήσεις παράδοσης.


Έγκριση αποστολής & Παρακολούθηση παραγγελίας

Θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης αποστολής μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας που περιέχει τους αριθμούς παρακολούθησης. Ο αριθμός καταδίωξης θα είναι ενεργός εντός 24 ωρών.
 

ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 
  ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Σε περίπτωση αγορών που κάνετε από απόσταση (πχ. μέσω του Internet), μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας το κοινοποιήσετε γραπτώς μέσο της φόρμας επικοινωνίας ή τηλεφωνικά καλώντας στο κατάστημα μας στο τηλέφωνο 213-0275387 (ωράριο καταστήματος)  ή να μας την στείλετε με fax στο 2130275387 εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο μέρος που θα μας υποδείξετε. Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην αρχική του άριστη κατάσταση (as new) στην οποία σας παραδόθηκε και να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από εσάς.

Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Δεν ευθυνόμαστε και δεν θα αποζημιώσουμε καταναλωτή ούτε θα παράγει αποτελέσματα η υπαναχώρηση σε περίπτωση που έχει προκληθεί ζημία στα αγαθά από υπαιτιότητα του καταναλωτή ή σε περίπτωση χρήσης η οποία υπερβαίνει το αναγκαίο για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Tα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.

Δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του άρθρου 3ΙΒ του ν.2251/94 και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο. Ενδεικτικά δεν δικαιούσθε άσκηση υπαναχώρησης σε προϊόντα όπως πχ ακουστικά, πλαστελίνη για λόγους υγιεινής, την προμήθεια σφραγισμένων ηχητικών εγγραφών ή σφραγισμένων εγγραφών βίντεο ή σφραγισμένου λογισμικού για υπολογιστές, που αποσφραγίστηκαν μετά την παράδοση καθώς επίσης και στην περίπτωση προμήθειας ψηφιακού περιεχομένου μη παρεχόμενου πάνω σε υλικό μέσο, εάν η εκτέλεση ξεκίνησε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή και την επιβεβαίωση εκ μέρους του ότι χάνει έτσι το δικαίωμα του υπαναχώρησης. Στην περίπτωση αγοράς συσκευών που περιλαμβάνουν λογισμικό το οποίο ενεργοποιείται μετά από δοκιμαστική περίοδο για την οποία ενημερώνεται ο καταναλωτής και εντός της οποία οφείλει είτε να υπαναχωρήσει ή να αποδεχθεί το προϊόν και το λογισμικό, δεν ισχύει η υπαναχώρηση αν παρέλθει ο χρόνος αυτός δοκιμαστικής ενεργοποίησης χωρίς να έχει ασκηθεί το σχετικό δικαίωμα.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Κάντε την παραγγελία σας από το www.diapilon.gr έως τις 14.30 και παραλάβετε τα προϊόντα σας την επόμενη εργάσιμη μέρα από το κατάστημα ΔιαΠυλον που σας βολεύει. Σε αυτή τη περίπτωση δεν χρεώνεστε έξοδα αποστολής. 

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν έχετε λογαριασμό PayPal , μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

       ΤΡΑΠΕΖΑ                        ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ                                              IBAN

                                      

  • EUROBANK:                   0026.0108.71.0200109569               GR47 0260 1080 0007 1020 0109 569

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 213-0275386 ή στο Diapilon@outlook.com, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία σας. Οι λογαριασμοί εμφανίζουν ως δικαιούχο την εταιρία ΘΩΜΑΣ ΜΑΜΟΥΡΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ PAYPAL

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal  δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπου πληρωμής. Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μπορείτε να μεταφερθείτε εδώ

 ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα του ΔιαΠυλον δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard,Maestro, American Express και Discover. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και το λογισμικό  της paypal ) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο που επιδεικνύει την πιστωτική κάρτα και επιθυμεί να πληρώσει με αυτή για εσάς. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Κατά την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να βρίσκεται επίσης ο κάτοχος της εταιρική πιστωτικής κάρτας, με την κάρτα και την ταυτότητα του.

1/3

Μάθε Πρώτος Τις 

Καινούργιες Κυκλοφορίες

Πως Μπορούμε να Βοηθήσουμε?

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΤΗΛ. : 213-0275387 - FAX : 213-0275386

Διευθυνση : Κορινθου 9 , Τ.Κ.14451

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ

ΤΗΛ. : 210-4828377 - FAX : 210-4828309

Διευθυνση : Λ. Φλεμιγκ 49 ,Τ.Κ. 18233

  • Facebook